Back to Zaštita

STONE SEAL 1LT.-ZAŠTITA KAMEN

30,00 

Na zalihi

SKU: 2801004 Kategorija: Oznake: ,

Opis

STONE SEAL

Sredstvo protiv mrlja za brušeni prirodni kamen, vapnenac, travertin, škriljac, mramor i umjetni kamen.

Jedinstvena formula zaštite od vlage i površinskih mrlja kao što su ulje, masnoća, prljavština, hrana. Ne mijenja prirodan izgled kamena.

Upute za upotrebu:

Površina kamena mora biti čista i suha prije tretiranja. Nanesite proizvod ravnomjerno sprejem, upotrebom vrtne pumpe, ili vunenim aplikatorom ili tkaninom kružnim pokretima. Najučinkovitiji način je nanošenje sprejem. Preporučujemo nanošenje drugog sloja kod jako apsorbirajućih površina ostavljajući dovoljno vremena da se prvi sloj upije u kamen i osuši.

Vrijeme sušenja:

2 sata ne hodati po tretiranoj površini, 24/48 sati potrebno vrijeme sušenja prije normalne upotrebe tretirane površine.

Održavanje:

Koristiti Stone Clean blagi deterdžent za svakodnevno čišćenje. Molimo zvati za savjet.

Potrošnja po litri:

Ovisno o apsorpciji kamena: visoka 4-6m2; srednja 8-12m2; niska 10-20m2.

Upozorenje:

Proizvod je spreman za upotrebu. Neki prirodni kamen (mramor, vapnenac) će ostati osjetljiv na kiseline, pa preporučujemo svako izlijevanje na kamen smjesta očistiti i održavati kamen čistim. Ne nanositi na vlažanu i prljavu površinu i kada je temperatura niža od +10 stupnjeva celzijevih. Prije nanošenja testirajte proizvod na neprimjetnom mjestu. Jako je važno da prostor zračite za vrijeme i nakon tretiranja. Ne jesti i ne piti za vrijeme tretiranja ovim proizvodom. Proizvod čuvati dobro zatvoren i izvan dohvata djece.

Karakteristike

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Dodatne informacije

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Pošaljite upit za proizvod STONE SEAL 1LT.-ZAŠTITA KAMEN