Back to Zaštita

SEAL”N”TONE 1LT.-MOKRI IZGLED

40,00 

Na zalihi

SKU: 2801008 Kategorija: Oznake: ,

Opis

SEAL N TONE

Sredstvo protiv mrlja u kombinaciji sa pojačivačem boje za brušeni prirodni kamen.

Na bazi otapala, 2u1 proizvod. Poboljšava izgled i naglašava prirodnu boju kamena (efekt mokrog izgleda ). Pogodan samo za brušene površine.

Upute za upotrebu:

Površina kamena mora biti čista i suha prije tretiranja. Nanesite proizvod ravnomjerno sprejem, upotrebom vrtne pumpe, ili vunenim aplikatorom ili tkaninom kružnim pokretima. Najučinkovitiji način je nanošenje sprejem. Preporučujemo nanošenje drugog sloja kod jako apsorbirajućih površina ostavljajući dovoljno vremena da se prvi sloj upije u kamen i osuši.

Vrijeme sušenja:

2 sata ne hodati po tretiranoj površini, 24/48 sati potrebno vrijeme sušenja prije normalne upotrebe tretirane površine.

Održavanje:

Koristiti Stone Clean blagi deterdžent za svakodnevno čišćenje. Molimo zvati za savjet.

Potrošnja po litri:

Ovisno o apsorpciji kamena: visoka 3-6m2; srednja 6-15m2; niska 15-25m2.

Upozorenje:

Proizvod je spreman za upotrebu. Neki prirodni kamen (mramor, vapnenac) će ostati osjetljiv na kiseline, pa preporučujemo svako izlijevanje na kamen smjesta očistiti i održavati kamen čistim. Ne nanositi na vlažnu i prljavu površinu i kada je temperatura niža od +10 stupnjeva celzijevih. Prije nanošenja testirajte proizvod na neprimjetnom mjestu. Jako je važno da prostor zračite za vrijeme i nakon tretiranja. Ne jesti i ne piti za vrijeme tretiranja ovim proizvodom. Proizvod čuvati dobro zatvoren i izvan dohvata djece.

Karakteristike

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Dodatne informacije

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Pošaljite upit za proizvod SEAL"N"TONE 1LT.-MOKRI IZGLED