LJEPILO CRNO ČVRSTO 4-LT

56,00  (421,93 KN)

Na zalihi

TEČAJ: 1 HRK = 0,13272 EUR SKU: 0100145 Kategorija: Oznake: ,

Opis

ČVRSTI KIT ZA KAMEN U BOJI

Čvrsti tiksotropni kit visoke viskoznosti za vertikalno popunjavanje, ljepljenje i popravljanje mramora, kamena i granita.

Kada očvrsne proizvod je jako sjajan i lako se polira. Dobro reagira na niskim temperaturama. Jako prianjanje na materijale i mehanička čvrstoća su njegove najbolje kvalitete. Vrlo mala promjena boje očvrslog materijala.

Uputstvo za upotrebu:

Površina koju tretirate mora biti potpuno čista i suha. Prije dodavanja učvršćivača kit možete nijansirati sa Tenax pastama u boji da odgovara boji kamena.Odvojite potrebnu količinu kita iz limenke i temeljito promiješajte sa potrebnom količinom učvršćivača. Ne vraćajte korišteni alat u limenku. Čuvajte limenku dobro zatvorenu u hladnom prostoru. Gore navedena pravila treba strogo poštivati

Tehničke karakteristike:

Boja: Crna

Omjer miješanja: 100 dijelova kita – 3 dijela učvršćivača

Gel vrijeme (na 25°C): 3 – 4 min sa 3% učvršćivača

Radno vrijeme (na 25°C): 60 – 80 min

Viša temperatura skraćuje vrijeme stvrdnjavanja, dok ga niža temperatura produžuje.

Utvđivač se ne treba dodavati UV aktivirajućem ljepilu. Kod tog tipa ljepila vrijeme stvrdnjavanja ovisi o vremenu provedenom u UV peći.

*SVOJSTVO TIKSOTROPNOSTI

Reološko svojstvo ili svojstvo tečenja premaza. Kod tiksotropnih premaza se prilikom miješanja značajno snizuje viskoznost, koja po prestanku miješanja eksponencijalno raste. Zbog toga se mijenja i ponašanje premaza prilikom nanošenja na vertikalnu površinu …

Karakteristike

Proizvođač TENAX
Namjena proizvoda Ljepila poliesterska

Dodatne informacije

Proizvođač TENAX
Namjena proizvoda Ljepila poliesterska

Pošaljite upit za proizvod LJEPILO CRNO ČVRSTO 4-LT