ITD-DISK EVOGRES 350 DISEV.350

248,19 

Na zalihi

Opis

ITD – DISK EVOGRES 350 – Italdiamant diamond tools

Alati razvijeni u suradnji sa vodećim proizvođačima kompaktnih kamenih ploča. Iskustvo, primijenjena tehnologija i tehnička usluga udovoljavaju potrebama najzahtjevnijih kupaca.

EVOGRES je najbolje rješenje za kompaktne kamene ploče poput DEKTON – LAPITEC – LAMINAM – NEOLITH – KERLITE – FIANDRE – FLORIM – itd.

EVOGRES DISKOVI

Visoko tehnološka oštrica razvijena je u suradnji s najvećim proizvođačima kompaktnih kamenih ploča. Promjer se kreće od 115 do 500 mm. Omogućuju najbolju završnu obradu koja je dostupna na tržištu. Diskovi su vrlo fleksibilni i prilagodljivi svim strojevima, automatskim i ručnim. Tehnička podrška je dostupna za pružanje svih radnih parametara potrebnih za bolje performanse alata.

Diskovi namjenjeni za rezanje vrlo tvrdih materijala nove generacije, kerlita, kvarcnih površina, staklokeramike,…

Certificirani su za: Lapitec, Dekton, Neolith, Geoluxe, Ascale by Tau, Atlasplan, Laminam, Elegance ceramics, Coverlam Top, Sapienstone, Maxfine, Maximum, Ariostea, Ultra.

Kod artikla: ITDDISEV.350

Promjer: 350 mm

Debljina segmenta: 3.2 mm

Dužina segmenta: 40 mm

Visina segmenta: 8 mm

Italdiamant sve svoje diskove za automatske strojeve ili radne centre proizvodi u Italiji, podvrgavajući ih testovima koji jamče njihovu pouzdanost i dosljednost. Različite linije i rasponi proizvoda posebno su namjenjeni za rad s umjetnim kamenom i kvarcom. To znači da jamče kvalitetu i brzinu rezanja. Diskovi za rezanje dostupni su sa tihim i normalnim tijelom, različita metalna veziva također se prilagođavaju kupcima.

Karakteristike

Proizvođač Osta
Namjena proizvoda Diskovi za rezanje keramike
Materijal Lapitec, dekton, laminam, neolith, kerlit, kvarc
Način rada Mokro
Vrsta stroja Stacionarni strojevi

Dodatne informacije

Proizvođač Osta
Namjena proizvoda Diskovi za rezanje keramike
Materijal Lapitec, dekton, laminam, neolith, kerlit, kvarc
Način rada Mokro
Vrsta stroja Stacionarni strojevi

Pošaljite upit za proizvod ITD-DISK EVOGRES 350 DISEV.350