Back to Zaštita

BARRIER 5 LIT ZAŠTITA

750,00 

Nema na zalihi

SKU: 2801036 Kategorija: Oznake: ,

Opis

BARRIER

Sredstvo za zaštitu na bazi vode

Barrier je sredstvo na vodenoj bazi za zaštitu stražnje strane pločica od poliranog, brušenog mramora, granita i prirodnog kamena. Sprječava izbijanje mrlja nastalih kod označavanja pločica, a koje se pojavljuju nakon fiksiranja pločica. Jednostavan za upotrebu, stvara izvrsnu podlogu za ljepljenje jer sprječava upijanje vode sa stražnje strane pločice te na taj način omogućuje bolje prijanjanje na podlogu pijesak/cement.

Upute za upotrebu:

Nanesite jedan sloj sredstva izravno na stražnju stranu pločice sprejem ili valjkom na čistu površinu. Vrijeme sušenja je 4/6 sati prije fiksiranja pločice na podlogu od cementa ili ljepila.

Razrjeđivanje:

Na jako upijajućim materijalima preporučujemo koristiti nerazrijeđen proizvod, a na srednje upijajućim materijalima preporučujemo razrijediti vodom u omjeru 1:1.

Upozorenje:

Prilikom rukovanja ovim proizvodom obavezno koristiti zaštitne rukavice, u slučaju dodira sa kožom ili očima odmah isperite čistom vodom. Ne jedite i ne pijte za vrijeme tretmana. Čuvajte proizvod dobro zatvoren i izvan dohvata djece.

Karakteristike

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Dodatne informacije

Proizvođač STONE CARE
Namjena proizvoda Zaštita

Pošaljite upit za proizvod BARRIER 5 LIT ZAŠTITA